masaza centar logo

MASAŽA CENTAR

Masaža Centar je osnovan s vizijom da se približi čovjeku 21.stoljeća primjenjujući najnovije znanstvene tehnike kao i one drevne možemo slobodno reći davno zaboravljene.

Case Study

CONCEIVE

Conceive je Norveška IT tvrtka sa sjedištem u Oslu. Conceive je tim sastavljen od stručnjaka za analizu i realizaciju projekata za tvrtke u nastajanju. Glavna svrha Concevie modela poslovanja je da strateški analiziraju pojedini problem projekta te zajednički razvijaju ideju tako da postane nešto konkretno i opipljivo.

Case Study
conceive logo
techresources portfolio

TECH RESOURCES

CPRI pruža drugo mišljenje o liječenju vaše kronične boli od najboljih neurokirurga Sjedinjenih Država, stručnjaka za upravljanje bolovima, anesteziologa, specijalista za rehabilitaciju, psihijatara i neurologa.

Case Study

YOUS

YOUS pruža automatsku i proaktivnu zaštitu za slučajne štete i odgovornost. Kao rješenje temeljeno na mobilnim uređajima.

Case Study
rigpro web mobile

RIGPRO

RIGPRO je software koji naftnim kompanijama omogućava praćenje aktivnosti u svim fazama karotažnih operacija (priprema, mjerenje i post-analiza), optimizaciju procesa i komunikaciju između zaposlenika u uredu i terenske operative na bušotinama na kopnu i moru.

Case Study
adorero logo

Adorero

Adorero je nova KUĆA VINA I ŠAMPANJCA u Slavonskom Brodu, ideja stvorena za strastvene ljubitelje kave i vina. Sve u Adoreru napravljeno je s ljubavlju i pažnjom, tako da smo za njih stvorili priču o brendu koji na najbolji način pokazuje ljubav.

Case Study