O KLIJENTU - RIGPRO

RIGPRO je software koji naftnim kompanijama omogućava praćenje aktivnosti u svim fazama karotažnih operacija (priprema, mjerenje i post-analiza), optimizaciju procesa i komunikaciju između zaposlenika u uredu i terenske operative na bušotinama na kopnu i moru. Karotažna istraživanja (engl. Wireline logging) su geofizička istraživanja koja se provode spuštanjem različitih sondi u bušotinu.

Za RIGPRO smo odradili dizajn web stranice, aplikacije te online i offline print materijale.

rigpro icons schema

GLAVNI ZADATAK

Glavni zadatak s klijentom RIGPRO bio je napraviti web dizajn te popratni online i offline materijal koji je u skladu s RIGPRO brendom i standardima. Izazov je bio taj da na jednostavan i moderan način približimo i prikažemo informacije o Software-u te uz moderan dizajn privučemo pažnju ciljane skupine korisnika.

RIGPRO MATERIJALI

Za RIGPRO dizajnirali smo ikone koje se koriste za različite segmente funkcija koje RIGPRO pruža svojim korisnicima. Koristili smo jednostavan ali prepoznatljiv dizajn koji prati standardni RIGPRO brend. Print materijal je dizajniran da prati standarde te prikazuje ozbiljnost i profesionalnost Klijenta.

rigpro icons
rigpro print materials

WEB DIZAJN

Za RIGPRO smo napravili custom made stranicu, dizajn koji prati RIGPRO brand. Ideja nam je bila napraviti modernu stranicu koje će na jednostavan naćin prikazati korisniku što je RIGPRO Software i na koji način korisnici imaju koristi. Web je napravljen u CMS sustavu te s današnjim standardnim responsive dizajnom te je tako web prilagođen svim uređajima.

rigpro mobile web