O KLIJENTU - MASAŽA CENTAR

Masaža Centar je osnovan s vizijom da se približi čovjeku 21.stoljeća primjenjujući najnovije znanstvene tehnike kao i one drevne možemo slobodno reći davno zaboravljene. Čovjeku kao cjelovitom biću potreban je holistički, dakle sveobuhvatni pristup kako bi se moglo utvrditi što je osobi potrebno i u kojoj mjeri kako bi ona rezonirala na optimalnoj razini.

GLAVNI ZADATAK

Za klijenta Masaža Centar napravili smo vizualni identitet, dizajnirali i razvili web stranicu te osmislili vizuale za društvene mreže sve u cilju da približimo svijest kod ljudi o važnosti masiranja i relaksacije tijela. Klijent je zahtijevao moderan ali luksuzni identitet koji je lako pamtljiv i vizualno opuštajući.

masaza centar interior
masaza centar color typography

LOGO IDEJA

Ideja iza loga je spoj jednostavnosti, kreativnosti i povezanosti s Masaža Centrom. Za klijenta smo razvijali ideje te istraživali u kojem smjeru te koju strategiju primijeniti u izradi vizualnog identiteta. Odlučili smo se da je brend potrebno graditi oko samog centra te smo za izradu koristili inicijale obrta “M” i “C” koji su spojeni u jednu modernu ikonu i vizualnu harmoniju.

masazacentar logo

KONCEPT

Ikona napravljena od inicijala “M” i “C” luksuznog i modernog izgleda gdje smo htjeli stvoriti povezanost slova kao metaforu za povezanost čovjekove duše i tijela koja se ostvaruje raznim masažnim i relaksirajućim tehnikama.

masaza icon

Jednostavan i moderan font kao simbol ozbiljnosti i kvalitete Masaža Centra

masaza text
masaza centar vizitke

WEB DIZAJN / DEVELOPMENT

Za Masaža Centar smo dizajnirali modernu stranicu sa svim potrebnim informacijama i rezervacijom termina. Za web nam je bilo bitno da pratimo vizual cjelokupnog brenda i time zaokružimo priču. Web smo napravili u WordPressu radi lakšeg dodavanja sadržaja. Stranica se sastoji od više podstranica tako i bloga i kontakt forme. Za više informacija o Masaža Centru posjetite stranicu klikom na button.

masaza centar web mobile