O KLIJENTU - CONCEIVE

Conceive je Norveška IT tvrtka sa sjedištem u Oslu. Conceive je tim sastavljen od stručnjaka za analizu i realizaciju projekata za tvrtke u nastajanju. Glavna svrha Concevie modela poslovanja je da strateški analiziraju pojedini problem projekta te zajednički razvijaju ideju tako da postane nešto konkretno i opipljivo.

GLAVNI ZADATAK

Za Conceive smo odradili kompletan branding i print materijal. Problemi s kojima smo se susreli su konkurentno tržište te nedostatak referenci i povijesti tvrtke. Jedan od glavnih izazova bio je stvaranje brenda koji je prepoznatljiv i odaje sigurnošću u IT djelatnosti.

Vizija brenda je bila ulazak na Europsko tržište, stvaranje dugoročnih zadovoljnih klijenata, implementacija kreativnih i pametnih rješenja. Pri izradi brenda koristili smo niz istraživanja i strategija kako bi ukazali da je Conceive tim iskusnih pojedinaca koji rješavaju probleme na jednostavan kreativan i pametan način.

conceive print material
conceive color typography

LOGO IDEJA

Za vizualni identitet odlučili smo se ići u smjeru minimalnog, kreativnog i pametnog dizajna koji je kombinacija ikone i custom tipografije. Naglasili smo glavne brend vrijednosti a to su razvoj, tehnologija, kreativnost, suradnja, povjerenje, inspiracija, kvaliteta. Za Conceive stvorili smo jak vizualni identitet koji prikazuje pravu vrijednost tvrtke.

conceive logo

KONCEPT

Icon Concept

Tehnologija
Klijent
Povjerenje
Razvoj

conceive icon

Custom Font Concept

Kreativnost
Inspiracija
Unikatnost
Kvaliteta

conceive text

CONCEIVE VIZUALI

Za Conceive smo napravili niz vizuala koji prate vizualni identitet brenda time smo htjeli naglasiti ozbiljnost i kvalitetu tvrtke.

conceive cup
conceive hoodie