O KLIJENTU - ADORERO

Adorero je buduća KUĆA VINA I ŠAMPANJCA u Slavonskom Brodu, ideja stvorena za strastvene ljubitelje kave i vina. Sve u Adoreru napravljeno je s ljubavlju i pažnjom, tako da smo za njih stvorili priču o brendu koji na najbolji način pokazuje ljubav.  Adorero – ideja je nastala iz francuske riječi za ljubav “Adore” jer je Francuska poznata po jednom od najboljih vina i šampanjaca na svijetu.

Provjerite Adorero Brending Priču 🙂

adorero print material

GLAVNI ZADATAK

Za Adorero nismo htjeli samo napraviti logo za Caffe Bar nego smo se odlučili stvoriti priču za sve ljubitelje ispijanja vina i kave. Naš glavni zadatak i izazov je bio stvoriti moderan brend koji će biti prepoznatljiv u Slavonskom Brodu kao luksuzan i moderan ugostiteljski objekt.

BOJE I TIPOGRAFIJA

Istražujući ugostiteljsku scenu u Slavonskom Brodu shvatili smo da nedostaje modernih i luksuznih ugostiteljskih objekata koji su namijenjeni stvarnim ljubiteljima vina, žestokih pića i kave. Tako smo se odlučili stvoriti snažan brend koji svakog pravog ljubitelja neće ostaviti ravnodušnim. Kombinacija tamno sive i krem smeđe boje stvara luksuzni i profinjeni izgled uz modernu tipografiju dobili smo savršenu kombinaciju te smjer u kojem smo razvijali Adorero. U nastavku možete vidjeti koje smo boje koristili te koncept iz kojeg stoji Adorero Logo

adorero color typography

Koncept

Srce Simbol Ljubavi
Francuski “Adore” = Ljubav

adorero srce heart logo

Cvijet Simbol
Izražavanja Ljubavi
( Divljenje Ljepoti )

adorero cvijet flower logo

Adorero
Caffe Bar

adorero logo
adorero interior